Testimonial pelanggan

Norshahida Binti Abdullah, 21 Tahun

"Saya seorang remaja perempuan yang sering mengalami masalah senggugut amat menyakitkan setiap bulan. Alhamdullillah setelah saya mengamalkan mesin KEKUBA selama 5 kali sehari, masalah senggugut saya bertambah baik"

 

Hafini Binti Mamat, 30 Tahun

"Sebelum saya menggunakan mesin KEKUBA, saya kerap mengalami asma, batuk tidak keluar kahak dan pernafasan terganggu. Alhamdulillah setalah saya menggunakan mesin KEKUBA ini selama 4 kali sehari, masalah asma, batuk dan saluran pernafasan telah beransur pulih"

 

Munirah Binti Jaafar, 24 Tahun

"Sebelum menggunakan mesin KEKUBA saya mengalami lenguh-lenguh dan kebas-kebas kaki kerana saya seorang ibu hamil, selepas mengamalkan mesin KEKUBA selama 3 kali sehari Alhamdulillah masalah lenguh-lenguh dan kebas-kebas kaki saya melegakan"

 

Nasa Bin Ramli, 40 Tahun

"Saya adalah pesakit yang mengalami buasir, batu karang teramat teruk dan kolestrol tinggi. Saya merawat melalui mesin KEKUBA ini selama 5 kali sehari. Alhamdulillah segala masalah yang saya hadapi berubah dan badan saya semakin sihat"

 

Samsudin Bin Mohd Amin, 39 Tahun

"Saya mengalami penyakit gout yang menyakitkan dan mengambil suntikan di hospital kerana kerja saya sebagai ahli bomba. Alhamdulillah sekarang tiada lagi gout yang menyakitkan ini. Terima kasih KEKUBA"

 

Halimah Binti Sapuan, 60 Tahun

"Penyakit lemah jantung, kencing manis, kaki bengkak dan tidak dapat berjalan dengan baik adalah permasalahan saya selama ini. Saya menggunakan mesin KEKUBA ini selama 4 kali sehari, bengkak kaki susut dan boleh berjalan seperti biasa, bernafas lebih selesa dan tidur lena"